Internship – NL

Stage bij Añañau

Doe mee aan het stageprogramma van Añañau en verander levens terwijl je waardevolle ervaring opdoet!

Stages bij Añañau

Bij Añañau geloven we dat stages niet alleen een waardevolle kans zijn om ervaring, professionele kennis en praktische vaardigheden voor de werkplek op te doen, maar ook een kans om een verschil te maken in de wereld. Door bij ons stage te lopen kun je internationale ervaring opdoen, persoonlijke en professionele groei realiseren en bijdragen aan onze missie om kinderen en families in nood in Cusco te helpen. Met Añañau kun je je stage meer betekenis geven voor jou en de rest van de wereld.

Interesse om stage te lopen bij Añañau?

Neem vandaag nog deel aan het stageprogramma van Añañau en zet de eerste stap naar een lonende en impactvolle ervaring. Met verschillende stagemogelijkheden kun je praktische vaardigheden en ervaring opdoen terwijl je bijdraagt aan ons belangrijke werk. Maak deel uit van een gepassioneerd en toegewijd team dat een verschil wil maken in het leven van kinderen en families in nood. Neem contact met ons op voor meer informatie!

stagegebieden

Wij bieden een verscheidenheid aan stagemogelijkheden in het onderwijs en de sociale zorg en zorgen voor praktijkervaring

ErgotherapieOrthopedagogieOnderwijsCommunicatiePyschologie assistent
Sociale zorgITMKB-beheerVoedingOnder anderen
Scroll naar boven