25 Dagen van ♡ voor Añañau

Nog steeds hebben heel wat kinderen en jongeren in Peru geen toegang tot degelijk onderwijs en een opleiding. Nog te vaak worden deze kinderen uit kansarme gezinnen en etnische minderheden uit het oog verloren door de regering. Hier wil Añañau wat aan doen, zodat ook zij dezelfde kansen krijgen als anderen.

Zoals jullie weten is het onze missie om te werken aan beter en inclusief onderwijs in Peru en kansarme kinderen de kans te geven zich te ontwikkelen als een volwaardig persoon in de maatschappij en een betere toekomst tegemoet te gaan. Daarom ondernemen we actie tijdens deze warme periode in aanloop naar Kerstmis.

Maar hier hebben we jullie hulp voor nodig.

Helaas komen we als buitenlandse organisatie niet meer in aanmerking om deel te nemen aan de Warmste Week van Music for Life. Daarom kunnen we jullie steun nu extra gebruiken.

Met de campagne ’25 Dagen van ♡ voor Añañau’ – de campagne loopt 25 dagen tot Kerstmis – hebben we als doel om 5,000 euro in te zamelen. Hiermee kunnen we studiebeurzen voorzien voor kansarme jongeren die op het punt staan het secundair onderwijs af te ronden en de ambitie hebben om verder te studeren. Met de degelijke begeleiding van Añañau zullen we deze jongeren een goede start geven in het hoger onderwijs en ondersteunen tijdens hun verdere studie.

Ben je nog op zoek naar een hartverwarmend Kerstcadeau? Steun onze mooie campagne of doe een peterschap cadeau. Geniet samen met jouw dierbaren van het mooie dat geven is.

Door een donatie te doen, indien mogelijk, en het woord te verspreiden, help je onze campagne succesvol te maken en ervoor te zorgen dat we 2023 kunnen ingaan met alles wat we nodig hebben om ons werk verder te zetten en deze jongeren de kans te geven om te studeren in het hoger onderwijs.

Bij een gift vanaf 25 euro ontvang je een prachtige kalender van Añañau.
Bij een gift vanaf 50 euro ontvang je een kalender en lekkere chocolaatjes.

Heb je interesse om een peterschap te schenken of op te starten? Contacteer ons dan via info@ananau.org.

Maak vandaag nog een impact en deel ons verhaal! #mygivingstory

❤️

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven