Halloween

Het was alweer Halloween, één van de spannendste dagen van het jaar! Ook in Peru wordt dit feest uitgebreid gevierd met alle kinderen. Met de hulp van de aanwezige vrijwilligers en studenten werd er een heuse griezelparty georganiseerd. Er werden gezonde, griezelige hapjes voorzien en er werden verschillende hoeken ingekleed. Er was een knutselhoek waar de kinderen spinnen, spookjes en/of Coco-maskers konden maken. (Coco is een film van Walt Disney waar de kinderen gek op zijn). In de andere hoek konden ze zich laten omtoveren tot echte monsters en griezelwezens. De oudste kinderen konden nog kiezen om de film ‘Hotel Transylvania’ te kijken in een apart lokaal.

Als afluiting trakteerde tía Bélise hen voor haar 22e verjaardag. Dankjewel en happy Birthday tía!

 

    

 

     

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven