Afscheid juf Myrian

Na vele jaren van heel erg fijn samenwerken hebben we met het einde van het schooljaar in december ook afscheid moeten nemen van Myrian. Myrian is kleuterjuf en was de juf van de jongste kinderen in het project. Wat was het een prachtige samenwerking, tía Myrian! Añañau heeft veel geluk gehad met zo’n lieve, zorgzame en enthousiaste juf als jij! De kinderen, vooral de kleintjes, vonden het geweldig om hun verhalen aan jou te vertellen en jij was altijd gepassioneerd om ernaar te luisteren. Jammergenoeg liet je gezondheid jou de keuze maken om het wat rustiger aan te doen. We zijn heel erg blij met alles wat je voor de kinderen en voor Añañau hebt gedaan! Dankjewel tía Miriam voor alles!

   

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven