Kerstfeest in Añañau

Het is weer de gezelligste tijd van het jaar, ook in Añañau vieren we feest! Aangezien dit voor de meeste kinderen thuis moeilijk is, zijn alle kinderen die naar het project komen en hun gezin uitgenodigd voor een gezellig kerstfeest.

Bij het binnenkomen was er tijd om een leuke familiefoto te maken. De vrijwilligers zorgden voor een photo booth die voor de leukste foto’s zorgde! Toen iedereen er was werd er een warme toespraak gehouden om het (school)jaar in het project af te ronden. Wij zijn heel erg blij dat alle ouders zo betrokken zijn met hun kinderen en erg trots op wat iedereen allemaal bereikt heeft. Daar werd op getoost met wat schuimwijn.

Vervolgens lazen de kinderen hun wensen voor. Elk kind maakte een kaartje voor een ander kind in het project. Er waren heel veel  mooie wensen (en veel dikke knuffels) bij! Daarna was het tijd om te smullen van de paneton en warme choco. Paneton eten met Kerstmis is traditie in Peru. Het is een soort droog brood met gedroogd fruit in en iedereen is er zot van!

We sloten af met het uitdelen van de cadeautjes. Elk kind kreeg een kerstcadeautje dat ze thuis gezellig mogen openmaken. Wij hebben alvast voor alle kinderen, ouders, de teamleden, vrijwilligers, studenten, meters en peters, vzw Qué Bonito en iedereen die ons steunt de allerbeste wensen voor 2019. Wij hopen dat jullie al jullie dromen kunnen waar maken. Wij lieten alvast onze dromen op en zijn benieuwd wat 2019 allemaal in petto heeft!

  

  

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven