Meet Gilmourd!

Sinds januari heeft het team van Añañau er een nieuwe medewerker bij! We zijn heel erg opgetogen om jullie Gilmourd Cardeña Pérez voor te stellen. Gilmourd heeft de opleiding genoten van zowel Toerisme als van Rechten en politieke wetenschappen en heeft heel wat ervaring in het meewerken aan sociale campgnes zowel in de stad als voor gemeenschappen in afgelegen landelijk gebied. In Añañau zal Gilmourd meewerken in de algemene coördinatie van de projectwerking en binnenkort zal hij de verantwoordelijke worden van de tweede projectwerking van Añañau in de lokale lagere school in Huancaro. Gilmourd is erg enthousiast om van start te gaan en de kinderen te helpen in hun leerproces, maar ook om van hen te leren! Volgens hem is onderwijs een zeer belangrijk hulpmiddel dat helpt om veel doelen in het leven te bereiken.

 

      

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven