Het project in Huancaro

Eindelijk arriveerde de dag waar we zo lang naar uitgekeken hadden en stellen we jullie de nieuwe kinderen van Añañau voor van het project in Huancaro! Vol met vele verwachtingen en enthousiast om aan de slag te gaan en ook deze kinderen te helpen, begonnen we met het project op de lagere school in Huancaro. 23 kinderen die met hun glimlach en verhalen ons hart vullen met veel emotie, vreugde en tegelijkertijd veel verlangens om een ​​steeds groter werk uit te voeren ten gunste van kansarme kinderen in Cusco.

In augustus hielden we ook een eerste oudervergadering met de ouders die allemaal met veel enthousiasme kwamen opdagen. Elk waren ze enorm dankbaar en blij dat dit programma van naschoolse huiswerkbegeleiding en hulp voor hun kinderen werd mogelijk gemaakt en dat ze hier aan kunnen deelnemen. Zo legden we de hele projectwerking opnieuw goed uit, overlegden we samen tot het nemen van enkele praktische beslissingen en konden de ouders ook al hun vragen stellen. Met een heel positief gevoel zowel bij het team als bij de ouders werd de vergadering afgerond. We zijn dan ook erg blij dat het werk dat we doen ook door de ouders gedragen wordt, zij hun verantwoordelijkheden willen nemen en we zo samen kunnen bouwen aan een betere toekomst.

 

           

           

 

De verjaardag van de lagere school in Huancaro

Op 22 augustus was het de 25e verjaardag van de school I.E. N ° 501318 ‘Luis Vallejos Santoni’ in Huancaro waar we mee samen werken. Deze keer was het heel bijzonder omdat het enerzijds een jubileumviering was en anderzijds ook omdat ze na zovele jaren hun verjaardag eindelijk konden vieren in een nieuw en degelijk schoolgebouw. Na de officiële toespraak van de directrice brachten de verschillende leerjaren allerlei typische dansen en gedichten naar voor om te laten zien hoe trots ze zijn op hun school.

Ook de kinderen van het project namen deel aan de viering en typische dansen ter ere van hun school. Het was een dag vol vreugde en geluk, momenten waaraan we vanuit Añañau ook hebben deelgenomen. Felicitaties aan alle leerkrachten en de directrice voor hun jarenlange inspanningen en aan de kinderen voor de mooie opvoeringen!

         

   

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven