Vrijwilligerswerk on spot in Peru terug mogelijk!

Ben jij een enthousiast en dynamisch persoon, werk je graag met kinderen en wil je de Peruaanse cultuur op een hele andere manier leren kennen? Dan is vrijwilligerswerk bij Añañau iets voor jou!

Añañau herstartte haar educatieve activiteiten en projectwerking met de kinderen en jongeren op beide locaties in Cusco! Dit in overeenstemming met al de nodige veiligheids- en gezondheidsprotocollen. Daarom is het ook terug mogelijk om vrijwilligerswerk of je buitenlandse stage te doen in één van onze projecten!

Beleef een werkelijk duurzame en verrijkende internationale ervaring en zet al je skills in om samen te bouwen aan een betere toekomst en op weg te gaan naar een positieve verandering! We doen dit via educatie, jongerenparticipatie en empowerment!

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie mail ons op info@ananau.org of neem een kijkje op onze website www.ananau.org!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven