Laptops voor Añañau!

Op 11 september hadden we de eer om Tony Selvaggio van eSmart Recycling en Omar Díaz van Guruexplorers te ontvangen op het project, samen met een groep jonge reizigers via State of Unity, om ons een geweldige verrassing te brengen. Tony en Omar hadden deze fantastische samenwerking opgezet in hun zoektocht naar een verantwoord en duurzaam project om op de lange termijn te ondersteunen door middel van onderwijs en door het verkleinen van de  digitale kloof. Vandaag waren ze hier om te starten met een ​​prachtige donatie van 10 laptops voor de kinderen!

Heel erg bedankt Tony Selvaggio voor deze ongelooflijk mooie laptopdonatie en voor je inzet om te investeren in kwaliteitsvol en inclusief onderwijs voor iedereen! Je geeft de grootste kansen aan zoveel kinderen en adolescenten en het betekent de wereld voor hen te weten dat je in hen gelooft! Bedankt ook aan Omar vanuit ons hart voor het starten van deze prachtige en duurzame samenwerking en ondersteuning! Het was zo leuk om jullie allemaal te leren kennen en wat een geweldige en mooie dag! Veel liefs van ons allemaal!

“Elke computerimplementatie die we doen is een beetje levensveranderend. Maar DEZE was anders. Het was anders vanwege de impact, de samenwerking met Añañau, de langetermijnvisie naar groei en de eigenlijke reis zelf. Het is moeilijk uit te leggen, want het was op zoveel niveaus een eye-opener.

Als je tijd hebt, neem dan even de tijd om dit te bekijken; een meisje zegt: “Je geeft ons redenen om door te gaan en niet op te geven”, en wat ze niet weet, is dat zij de brandstof zijn achter alles wat we doen. Er zijn zoveel mensen die niet weten wie we zijn, maar toch rekenen ze op ons om te slagen.”
Woorden van Tony Selvaggio CEO en oprichter van eSmart Recycling.

Een speciale dank gaat ook uit naar Cara van State of Unity om dit mogelijk te maken.

Meer weten?
https://www.esmartrecycling.com
https://guruexplorers.com
https://stateofunity.org

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven