We vieren de SDG’s!

Gelukkige #SDGs verjaardag!

💸 Geen armoede
🍲 Geen honger
🏥 Gezondheid
📚 Onderwijs
⚧️Gender gelijkheid
🚰 Water
💡 Energie
👩🏾‍⚕️ Werk
🏭 Industrie
✖️ Geen ongelijkheid
🏙️ Duurzame steden
🪙 Verantwoord verbruik
🌍 Klimaat actie
🌊 Leven onder water
🌳 Leven op het land
🕊️ Vrede
🤝 Partnerschap

Op 24 september vierden we de verjaardag van de Sustainable Development Goals, de zogenaamde SDG’s. Met alles wat er in de wereld gebeurt, zijn we bij Añañau vastbeslotener dan ooit om onze missie voort te zetten en samen met onze gemeenschap te werken aan een betere en duurzamere toekomst.

Añañau is een organisatie die zich inzet voor kansarme en kwetsbare kinderen, adolescenten en gezinnen door middel van duurzame onderwijs- en ontwikkelingsprojecten in Peru. Onze belangrijkste taak is om kinderen en adolescenten te ondersteunen in onderwijs, vaardigheden en training, door middel van empowerment en actieve participatie.
Het werk dat we doen met kinderen en ouders is gericht op de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling en daarmee op de Sustainable Development Goals (SDG’s), aangepast aan onze lokale realiteit en met impact op de lange termijn.

Tijdens de week van de SDG’s kregen we ook de mooie erkenning van de Vives hogeschool als Global Engagement Changemakers. Dank aan hogeschool Vives en het team van voeding en diëtetiek voor de fijne samenwerking en het initiatief voor dit bijzondere project samen met alle betrokken diëtetiekstudenten. Jullie helpen ons de kwaliteit van leven van de gezinnen en kinderen te verbeteren en een positieve verandering in de gemeenschap te brengen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven