Añañau winnaar filmwedstrijd 4de Pijler

Met het prachtige kortfilmpje met de getuigenis van Valentina, één van de moeders van het project, gemaakt door Jeremi Vanderstichele en Arnout Debyser, won Añañau de filmpjeswedstrijd van de 4de Pijler! De 4de Pijler is een de overkoepelende organisatie in Vlaanderen voor burgerinitiatieven voor ontwikkelingssamenwerking die wereldwijd door Belgen ondernomen worden. Op de Dag van de 4de Pijler gisteren in het Vlaams Parelement werd Añañau in de bloemetjes gezet voor het behalen van de 1e plaats met maar liefst 797 stemmen. Dit dankzij jullie allemaal! Hartelijk dank aan iedereen die voor Añañau gestemd heeft en zijn steun toonde en aan de 4de pijler voor dit prachtige initiatief! Añañau won hiermee een mooie geldprijs die zal gebruikt worden om de activiteiten met de kinderen en families verder te zetten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven