Ontmoet Nieves en Griela!

Graag stellen wij onze twee nieuwe leerkrachten Nieves en Griela aan jullie voor! Beiden studeerden af als docent aan de plaatselijke universiteit in Cusco en voegden zich met veel enthousiasme bij het Añañau-team. Griela en Nieves werken allebei ‘s ochtends op een lokale school in Cusco en ‘s middags helpen ze de kinderen van het kleuter- en lager onderwijs in hun leerproces en begeleiden ze in het project in San Jeronimo.   

Voor Nieves was studeren voor leerkracht een uitdaging in haar leven. Leraar zijn is een van de manieren waarop ik met de kinderen kan omgaan en dat ze de beste momenten van hun leven hebben. Als ze de klas binnenkomen, kunnen ze al hun problemen vergeten en dat die kleine uurtjes die we in de klas delen ook vreugdevol zijn. Voor Nieves is leraar zijn de kinderen voorbereiden op het leven en dat het geen kinderen zijn met een gesloten mind, dat het actieve kinderen zijn met de wens om in de klas te willen blijven. 
Nieves zegt: “Ik ben trots en blij om deel uit te maken van de Añañau familie. Elke dag worden er nieuwe ervaringen beleefd en het meest bewonderingswaardig in de kinderen is hun toewijding en het verlangen om te studeren en te verbeteren. Succes is de som van kleine inspanningen, dag na dag!” 

Voor Griela is leraar zijn de kans om school opnieuw te beleven met de ogen van een volwassene omringd door kleine jongens en meisjes. Het is luisteren naar de leerlingen, enthousiast worden over hun nieuwe leerstof, geloven in hun vooruitgang en vaardigheden, wetende dat ze elk anders, uniek en speciaal zijn. Ik voel me erg gelukkig om deel uit te maken van dit project, een geweldige familie, die dag in dag uit deelt met de jongens en meisjes en luistert naar hun gebeurtenissen die altijd een glimlach van je stelen. 

Welkom Nieves en Griela, het is fantastisch om jullie beide in het team te hebben! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven