Verjaardag van de school in Huancaro

Op 19 augustus vierden we de verjaardag van de lagere school Luis Vallejo Santoni in Huancaro, waar de tweede projectwerking van Añañau gevestigd is. Sinds 2018 werkt Añañau samen met deze lokale lagere school in de achtegestelde buurt van Huancaro in de stad Cusco. We waren erg blij dat dit evenement na de periode van de pandemie opnieuw gevierd kon worden en dat na zo lange tijd het schooljaar weer normaal en met ook vreugdvolle momenten kan verlopen. Elk leerjaar deed mee met een typische dans die de kinderen met veel fleur naar voren brachten en er werd daarnaast ook een officieel eerbetoon ter ere van de school gebracht. Het was een prachtige en deugdoende viering vol kleuren en vrolijkheid! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven