Vakantieprogramma

Tijdens de maanden januari en februari is het zomervakantie in Peru. Dit jaar is de vakantie echter wat later begonnen door de maandenlange stakingen van de leerkrachten afgelopen schooljaar. Om al de leerstof gezien te krijgen zijn de kinderen daarom iets langer naar school moeten gaan. Rond half januari zijn uiteindelijk al de scholen dicht gegaan en is de vakantie begonnen. In het project zijn we daarom van start gegaan met het vakantieprogramma. Ook dit jaar was er weer een heel aanbod van allerlei leuke en leerrijke activiteiten. Zo werd er veel geknutseld en gespeeld en daarnaast namen de kinderen ook deel aan de Engelse lessen en de schaakclub. Dit jaar waren er ook aardrijkskundelessen waarbij de kinderen de wereldbol van dichtbij bestudeerden, de continenten leerden kennen en op zoek gingen naar de verschillende landen en culturen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven