Uitstap Inka museum

Dankzij de steun van vrijwilligerster Ann hebben we samen met alle kinderen en begeleiders van het project een bezoek gebracht aan het prachtige Inka museum in Cusco. Alle kinderen waren enorm enthousiast en opgewonden om voor de eerste keer een plek te zien waar de geschiedenis en cultuur van de Andes nog steeds leeft en er te zien is wat ze op school hebben geleerd. Het bezoek aan het museum was een erg indrukwekkende belevenis voor de kinderen om de geschiedenis van de Inka’s beter te leren kennen en te waarderen, en het inspireert hen om nog meer te leren. We zijn er zeker van dat het een ervaring was die ze niet snel zullen vergeten!

         

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven