Día del Estudiante

Elk jaar vieren alle scholen in Peru uitgebreid de dag van de leerling. Het hangt af van elke school wat er precies wordt georganiseerd. Meestal organiseren ze een feest waarbij alle leerlingen dansen, zingen en muziek spelen.

Ook in het project vieren we de dag van de leerlingen uitgebreid. Dit jaar organiseerden we een feest met leuke muziek en lekkere hapjes. Er werd een prachtige taart voorzien waar de kinderen erg van genoten. Ook in het project werkte enkele kinderen een act uit. Deze presenteerde ze erg trots!

Niet alleen de kinderen, maar ook de mama’s zijn sinds kort leerlingen van Añañau. Natuurlijk werden zij niet over het hoofd gezien. Nadat de kinderen vertrokken was het tijd om hen in de watten te leggen. Dat gebeurde met een uitgebreide maaltijd. Alle mama’s aten gezellig samen en als dessert was er pudding en taart.

We zijn er zeker van dat al onze leerlingen hebben genoten van deze dag.

 

          

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven