Medische campagne 2018

 

In Añañau volgen we de kinderen nauw op in hun ontwikkeling, groei en gezondheid. Dit is onze tweede pijler in het teken van gezondheidseducatie. Daarom vond in oktober de jaarlijkse medische campagne plaats.  Alle kinderen en hun ouders werden door Dr. Grover uitgenodigd in zijn kliniek voor een medische controle. De controle bestond uit 3 onderdelen. Dr. Grover zelf deed het algemene medisch onderzoek. Samen met een collega keek hij hoe groot de kinderen zijn, nam hun bloeddroek, gewicht en had een gesprek met het kind en zijn ouders. Tandarts Flor keek van elk kind het gebit na, een andere collega nam bloed en controleerde de stoelgang.

Wanneer de kinderen verdere medische opvolging moeten krijgen, zal dit door Añañau geboden worden. Ook zullen we binnenkort van start gaan met de behandelingen van de tanden en de wratjes, aangezien heel wat kinderen hier last van hebben.

Bekijk zeker de bovenstaande video voor enkele kiekjes van de medische campagne 2018!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven