Global Day for #act4SDGs

Op dinsdag 25 september is het de Global Day to #act4SDGs waaraan Añañau ook zal deelnemen en actie onderneemt voor een betere wereld!

De projectwerking van Añañau staat in het teken van de wereldwijde Duurzame Ontwikkelingsdoelen, de zogenaamde Sustainable Developmental Goals (SDG’s) van de Agenda van 2030 van de Verenigde Naties. Dit zijn 27 doelstellingen die door alle landen werelwijd ondertekend werden om samen op weg te gaan naar een beter toekomst voor allen.

Añañau werkt hoofdzakelijk in het teken van Goal 4 omtrent inclusief en kwalitatief onderwijs en kansen tot levenslang leren voor iedereen door het organiseren van de dagdagelijkse projectwerking, het aanbod van educatieve activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen en door  empowerment en sensibilisering in de gemeenschap. Op 25 september is het de verjaardag van deze Sustainable Developmental Goals en dit wordt elk jaar wereldwijdonder de aandacht gebracht! Ook Añañau zal actie ondernemen, want er is nog heel wat werk aan de winkel zowel in Peru als op wereldvlak!


Doe of kijk jij ook mee op 25 september? Onderneem 
samen met ons actie voor een betere wereld!

Laat je stem horen via https://myworld2030.org/

Onze actie kan je volgen via https://www.act4sdgs.org/partner/ananau_org
#añañauforchange #añañau4SDGs #act4SDGs #globalgoals #changemakers #act4SDGs

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven