Meet Joy!

Met heel de organisatie zijn we erg opgetogen om jullie onze nieuwe medewerkster in de coördinatie Joy Meesens voor te stellen! Joy rondde onlangs haar opleiding als leerkracht lager onderwijs aan de hogeschool PXL in Hasselt af en besloot om na haar afstudeerstage in het project terug te keren naar Cusco om ons bij te staan in het team en in de projectwerking van Añañau!
Met haar ervaring en achtergrond in onderwijs en educatie zal Joy het project mee inhoudelijk ondersteunen en meewerken aan de educatieve programma’s. Daarnaast zal ze mee instaan voor de projectcoördinatie en de ondersteuning van vrijwilligers tijdens hun verblijf in het project.

Joy is alvast erg blij om terug in Cusco te zijn en heel enthousiast om aan de slag te gaan! En wij zijn natuurlijk heel erg gelukkig dat ze hier is!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven