Kerstfeest in Añañau

Op vrijdag 20 december, de laatste dag van het schooljaar in Peru, vierden we met alle kinderen en hun families Kerstmis op het project. Zo willen we op deze mooie manier samen met alle gezinnen het jaar afsluiten en elkaar Kerstmis wensen. Voor de meeste kinderen die naar het project komen is dit thuis immers niet mogelijk door de realiteit waarin de gezinnen leven. We hielden zoals elk jaar een gezellig feest waarbij er warme chocolademelk gedronken en paneton gegeten werd, zoals dat typisch is hier in Peru, en er ook een kerstcadeau is voor elk kind. Ook las elk kind een mooie kaart met wensen voor voor een ander kind van het project. De oudere kinderen deden dit elk voor een klasgenootje en ook de kleintjes deden dit voor elkaar. Steeds is dit een heel gezellig moment van samenzijn en het uiten van dankbaarheid voor al het mooie van het afgelopen jaar.

Dit jaar vierden we ook Kerstmis met alle kinderen en hun families op het nieuwe project in Huancaro! Het was een prachtig samenzijn met veel gelach, vreugde en de heerlijke paneton met warme chocolademelk. Elk kind heeft ook zijn wensen voor één van zijn klasgenoten zorgvuldig voorgelezen en uitbundig werden er typische dansen gedanst. Tot slot namen we afscheid met een dikke knuffel en een leuk cadeau voor elk kind. We zien alle kinderen en families terug op 6 januari 2020 met de start van het vakantieprogramma!

Heel erg bedankt aan tía Silke Decaestecker en Febe Vandenbroucke en al hun vrienden en familie voor de fantastische steun waarmee het Kerstfeest mogelijk gemaakt werd en alle kadeautjes voor de kinderen! Jullie toverden een grote glimlach op al die lieve gezichtjes!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven