Tweede actie voedselpakketten

Añañau organiseerde een tweede overhandiging van voedselpakketten voor alle kinderen en gezinnen van het project. Dankzij alle steun die er kwam hebben we voor een tweede keer een mooi voedselpakket kunnen samenstellen en overhandigen aan al deze families wiens realiteit vol onzekerheid en schaarste is. Deze steun zal de families helpen om deze moeilijke periode verder door te komen aangezien er vrijwel geen werkgelegenheidskansen en manieren zijn om een inkomen te genereren en de Peruaanse regering de quarantaine verlengd heeft tot minstens 30 juni. Normaal eten de kinderen ook op school en krijgen ze een maaltijd aangeboden op het project. Doordat de scholen en ook het project gesloten moeten blijven, is dit niet meer mogelijk. Daarom was de extra ondersteuning van de voedselpakketten zeer welkom en een grote hulp voor de families en waren ze erg dankbaar voor dit warme en solidaire gebaar.

Naast de pakketten met basis voedingsmiddelen en antibacteriële zeep hebben we een mooie en leuke bundel gemaakt met oefeningen en educatieve activiteiten voor elk kind samen met een pakket met (knutsel)materialen zoals gekleurd papier, garen, origami papier, kartonnen rolletjes enz. om thuis mee aan de slag te gaan.

We hadden dit niet kunnen doen zonder jullie hulp en steun. Dit betekent de wereld voor ons! Een hele grote dankjewel in naam van ons allen en alle families aan iedereen die gesteund heeft!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven