Donatie van Things4.Life

Afgelopen week hebben we een prachtige donatie ontvangen van Things4.Life, een lokaal bedrijf uit Cusco dat bestaat vanwege hun sociaal bewustzijn en de impact die ze willen bereiken. Things4.Life vindt dat iedereen recht heeft op een gezond en waardig leven en dat veilig en proper (drink)water voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ze geloven dat schaal kan worden bereikt door de replicatie van hun model door andere actoren en dat duurzaamheid het best kan worden gegarandeerd door lokaal eigenaarschap van lokaal toegankelijke oplossingen. Daarom werken ze samen met ngo’s, sociale projecten, scholen, weeshuizen en andere instellingen.

Añañau was erg blij met deze fantastische donatie van 5 grote waterfilters van hoge kwaliteit, antibacteriële handzeep en een poster voor het ondersteunen en aanleren van betere hygiënegewoonten, zoals het wassen van de handen.

Heel erg bedankt aan iedereen bij Things4.Life voor deze geweldige donatie en deze geweldige samenwerking! De kinderen zullen straks echt genieten van het gezonde water dat ze kunnen drinken en we kijken er naar uit om samen verder te werken aan schoon drinkwater voor kansarme lokale families!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven