Een gezellig en vrolijk Kerstfeest

Met veel spanning en opwinding keken de kinderen uit naar het grote Kerstfeest van Añañau! Deze jaarlijkse traditie kon nu weer eindelijk in groep op het project zelf doorgaan. Reeds enkele weken op voorhand werd de kerstboom samen met de kinderen opgezet en werden de lokalen mooi versierd. En wanneer eindelijk de lichtjes aan mogen zijn de kinderen vol verwondering.

Deze keer waren de kinderen van het project in Huancaro ook aanwezig en werd het feest samen gevierd. Zij vonden het ook heel fijn om de kinderen van San Jeronimo terug te zien. Er werden mooie kerstliedjes naar voren gebracht en naar traditie las ook elk kind zijn wensen voor een ander kind voor met een prachtige kerstkaart die ze zelf gemaakt hadden. Dit gebeurde met vele mooie en lieve woorden en dikke knuffels. Daarna was het tijd voor de warme chocolademelk en paneton (zoet brood met gedroogd fruit), hetgeen in Peru typisch gegeten wordt met Kerstmis. Het hoogtepunt van de namiddag waren natuurlijk de cadeautjes die uitgedeeld werden. Elk kind kreeg een mooie verrassing die we met de steun van vele mensen hebben kunnen geven! Met dit prachtige Kerstfeest hebben we het jaar mooi kunnen afsluiten en kijken we alvast uit naar een gezond en goed volgend schooljaar waar hopelijk alles terug naar de normaliteit kan keren en de kinderen hier in Peru ook terug naar school kunnen!

Bedankt aan alle mensen voor deze warme steun aan onze eindejaarscampagne en het maken van een prachtig Kerstfeest voor de kinderen! Wij wensen iedereen ook een hele mooie en toch gezellige Kerst en een fantastisch Nieuwjaar!  

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven