Heropening lagere school in Huancaro

We hebben eindelijk goed nieuws uit Peru! Met de start van het nieuwe schooljaar gaan de scholen na 2 jaar weer open voor face-to-face onderwijs. Ook de basisschool in Huancaro, waar Añañau mee samenwerkt, ontvangt hun leerlingen opnieuw en werd op maandag 14 maart met trots ingehuldigd en heropend. Met de organisatie zijn we erg blij en enthousiast om hier opnieuw deel van uit te maken en de school verder te ondersteunen.

Om de school en alle leerlingen een hart onder de riem te steken heeft Añañau twee prachtige waterfilters aan de school geschonken zodat de kinderen ondermeer tijdens de lessen lichamelijke opvoeding van proper drinkwater kunnen genieten.

Hoewel veel kinderen terug naar school kunnen keren, is dit niet voor iedereen het geval. Niet alle scholen zijn goed geïmplementeerd en voldoende uitgerust om opnieuw veilig face-to-face onderwijs te organiseren en veel kinderen zullen daarom toch hun lessen thuis online moeten blijven volgen, wat een grote moeilijkheid is. Añañau doet er alles aan om ook deze kinderen met het project te blijven ondersteunen naast ons naschoolse programma dat doorgaat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven