Nieuw! Añañau’s 360° vrijwilligerswerk en buitenlandse stage

Maak kennis met de 360° visie van Añañau op vrijwilligerswerk en stage lopen in het buitenland!

360° vrijwilligerswerk en stage is een integrale ervaring, een sociaal en participatief initiatief van Añañau dat alle momenten van het vrijwilligerswerk of de buitenlandse stage met elkaar verbindt. Vanaf het moment van je eerste contact met ons tot aan het eindpunt van je duurzame ervaring en zelfs daarna!

Dit gebeurt door het hele proces aan elkaar te koppelen, vertrekkende van de motivatie van de vrijwilliger of stagiair zelf, het betrekken van de kinderen, gezinnen, de organisatie en de eigenheid en betrokkenheid van de gemeenschap.

360° vrijwilligerswerk is een globale kijk op de realiteit van onze kinderen en hun gezinnen en het internaliseren van wat je meemaakt en hebt meegemaakt als vrijwilliger of stagiair, waarbij we een zeer nauw betrokken en doorleefde deelname voorstellen om een duurzame impact te kunnen maken op korte, middellange en lange termijn , met de verbondenheid om ook na je vertrek te blijven samenwerken.

Ben je benieuwd waar dit allemaal over gaat en heb je interesse om als vrijwilliger of stagiair aan de slag te gaan bij onze organisatie Añañau in Peru? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@ananau.org of doe hier een aanvraag!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven