Leerkrachten en leerlingen worden gevierd in Peru

Elk jaar op 6 juli wordt in Peru een heel belangrijke dag gevierd, namelijk de Dag van de Leraar. We willen ook dit jaar alle leraren bedanken die ons gedurende al deze jaren in Añañau hebben vergezeld op dit mooie traject als educatief project en in het lesgeven. Leraren spelen een cruciale rol bij het vormgeven van onze toekomst en het herkennen en bevorderen van ons potentieel. Ze geven kennis en levenslessen en laten hun impact reiken tot buiten het klaslokaal. Wij willen hen bijzonder in de spotlight zetten en dankbaarheid uiten voor hun niet-aflatende inzet en onvermoeibare inspanningen want met al het werk dat zij doen en er altijd voor de kinderen staan, zou het elke dag van het jaar Lerarendag moeten zijn! Bedankt, tia Griela, Nieves, Deysi en Anita! Een fijne Dag van de Leraar toegewenst!

In september was het dan weer de beurt aan de leerlingen zelf! Met het begin van de lente in Peru, één van de mooiste seizoenen van het jaar, wordt ook de Dag van de Leerling gevierd. Op de projecten van Añañau zetten we dan graag alle kinderen en leerlingen in de kijker en feliciteren we hen voor al hun inspanningen en prestaties! Er was die dag een leuke verrassing voor de kinderen van de beide projecten in San Jeronimo en Huancaro met een overheerlijke kleurrijke taart, lekkere drankjes, popcorn en leuke spelletjes om hen te verwennen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven