Een warm Kerstfeest in Añañau

De feestdag van het jaar waar het meest naar wordt uitgekeken is Kerstmis en in Añañau waren we al een paar weken eerder met de voorbereidingen van start gegaan. De kinderen waren erg enthousiast bij het maken van versieringen voor hun boom op het project met milieuvriendelijke materialen en genoten van leuke en verantwoorde activiteiten om de magie van Kerstmis te beleven.

Met de steun van de vrijwilligers en studenten die op het project aanwezig waren en van vele andere personen die hun steun betuigden tijdens deze eindejaarsperiode, hebben we voor de kinderen van beide projecten een mooi en warm kerstfeest kunnen organiseren.

Volgens de traditie in Añañau maakte ieder kind een mooie kaart met prachtige wensen voor een ander kind, die met veel knuffels werden overhandigd. Er was lekkere paneton (typisch zoet brood met gedroogd fruit) met warme chocolademelk en als hoogtepunt uiteraard werd voor ieder kind een mooi cadeau mogelijk gemaakt. Er was ook een fijn feest voor de moeders van de groep van de alfabetiseringslessen met voor ieder van hen een deugddoend geschenk. Iedereen heeft zo genoten van dit zalige en warme feest en het was ook de perfecte manier om het jaar af te sluiten en afscheid te nemen tot volgend jaar!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven