Jubileum school in Huancaro

In 2019 zijn we een groot engagement begonnen door onze samenwerking voor onderwijs in het district Santiago te starten met onze geliefde school Luis Vallejos Santoni. Sindsdien werken we nauw samen met het lerarenteam aan de kwaliteit van onderwijs door ervaringen, leermiddelen, workshops over nieuwe lesmethoden en vaardigheden uit te wisselen.

Tot nu toe hebben we veel projecten zien worden uitgevoerd op het gebied van onder meer het onderwijzen van de Engelse taal, computerlessen, projecten over de zorg voor het milieu en de SDG’s, gezonde gewoonten enzovoort.

Tegenwoordig bloeit de school en zijn de leerlingen actieve deelnemers geworden in hun leeromgeving. Het jubileum van de school werd op een zeer vrolijke en kleurrijke manier gevierd. Alle kinderen deden graag mee en toonden hun beste talenten.

Wij feliciteren de directrice van de school Hilda Malpartida en haar gehele docententeam met deze verjaardag van onze geliefde school en voor het werk dat zij realiseren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven