Welkom Eva en Raquel!

Aangezien we weldra zullen starten met de tweede projectwerking van Añañau in de lagere school van Huancaro, hebben we ook twee nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen in ons team. Eva en Raquel zijn beide leerkracht lager onderwijs en werken in de voormiddag op een lagere school in Cusco. In de namiddag staan zij de kinderen van het lager en het kleuteronderwijs in Añañau bij in hun huiswerk, zowel op het project in San Jeronimo als afwisselend op de school in Huancaro. Leer hieronder Raquel en Eva wat beter kennen!

 

Eva Torres Cáceres, uit Cusco, Peru, is lerares in het basisonderwijs en heeft 12 jaar ervaring in verschillende onderwijsinstellingen in Cusco.
Ze zegt dat haar hoofdkenmerk is om plezier te hebben met de kinderen, ze probeert leren leuk maar zinvol te maken en ze werkt graag samen met studenten uit de lagere klassen, vooral in het derde leerjaar. Ze bevordert graag de autonomie, respect en verantwoordelijkheid bij haar leerlingen.

Voor Eva biedt Añañau haar de mogelijkheid om de verschillende realiteiten te leren kennen van waaruit de kinderen komen en ze een ruimte te bieden waar ze aandacht en steun krijgen en vooral genegenheid. Eva waardeert en is Añañau erg dankbaar ​​om haar te kans te geven persoonlijk en professioneel te groeien door de zorg voor alle kinderen.

 

Ethel Raquel Galimberti Camacho, is lerares in het basisonderwijs, met een ervaring van meer dan 27 jaar, waarvan 10 jaar gewijd aan het eerste leerjaar in verschillende onderwijsinstellingen van Cusco. Ze zegt dat haar belangrijkste kenmerk is om zich te concentreren op het bereiken van kinderen op een creatieve en emotionele manier. Deze manier van werken is voor haar belangrijk om het leren bij kinderen te verbeteren.

Raquel voelt zich zeer vereerd en gelukkig om deel uit te maken van Añañau, het is voor haar een geweldig project dat kinderen ondersteunt bij hun schoolse taken en hen waarden en principes waarmee ze moeten groeien meegeeft. Ze voelt ze zich erg blij om te kunnen helpen en meer te weten te komen over de realiteit van de kinderen. Ze is Añañau erg dankbaar om deel uit te mogen maken van dit mooie project.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven