Fantastische berichten uit het Noorden!

Tijdens de afgelopen maanden werden er heel wat mooie initiatieven genomen om een steentje bij te dragen en de projectwerking van Añañau te steunen.

Eerst en vooral hartelijk bedankt aan iedereen die een mooie donatie deed aan de projectwerking van Añañau gedurende de afgelopen maanden. Desondanks dat het jaarlijkse benefietfeest van vzw Qué bonito! door corona niet kon doorgaan, besloten heel wat enthousiaste sympathisanten om het bedrag van hun inkomkaarten toch te schenken om het project te steunen! Ook heel erg bedankt aan de vele mensen die een fijne donatie deden in het teken van onze eindejaarscampagne 25 Dagen van Vrijgevigheid voor de kinderen van Añañau en aan de stichting Intouch Global Foundation uit Engeland om ons doorheen deze moeilijke tijden te helpen! Jullie maken echt het verschil en helpen ons om de projectwerking van Añañau verder te zetten en op weg te gaan naar een betere toekomst voor de kinderen en de gezinnen!

Ook een hele dikke proficiat en hartelijk bedankt aan Martina Bizzotto, Alessia Berti y Paolo Frison uit italië voor het online vrijwilligerswerk dat ze deden voor Añañau. Met veel enthousiasme en steeds met een grote glimlach werkten ze samen met het team van Añañau en hielpen ons op vlak van communicatiestrategieën, branding en graphic design. De samenwerking werd mogelijk gemaakt door Ayni Cooperazione – Volontariato Internazionale en Vitec Imaging Solutions van The Vitec Group, een prachtig internationaal bedrijf dat het erg belangrijk vindt om maatschappelijk verantwoord en betrokken te zijn. Heel erg bedankt Alessia, Martina en Paolo voor jullie toewijding, jullie geweldige ideeën en de fijne steun en ook veel dank aan Ayni Cooperazione en Vitec!

Verder ook hartelijk bedankt aan Hanne Maenhout, die een mooie geldinzamelactie opzette ten voordele van Añañau met haar verjaardag. Zo haalde Hanne met steun van vrienden en familie een mooi bedrag bijeen dat ze schonk aan de organisatie. Hanne deed jaren geleden haar stage sociaal werk in het project en draagt de kinderen nu nog steeds een heel erg warm hart toe. Heel erg bedankt Hanne voor je mooie gebaar!

Gabriela Macias uit de Verenigde Staten was enkele jaren geleden vrijwilliger in het project in Peru en hielp ons nu met veel gedrevenheid vanop afstand met ondermeer het grafisch ontwerp van een prachtige affiche voor het project en het mee uitdenken van verschillende communicatiestrategieën en -middelen. Dank je Gabriela voor al je toewijding en fijne hulp!

Ook Zoë Vandenhende en Cynthia Beyne, beide uit Brugge, besloten online vrijwilligerswerk te doen voor Añañau. Cynthia, studente ergotherapie van Hogeschool Vives, zette een prachtig online sportevenement op ten voordele van Añañau in samenwerking met Ari van Afit360 uit Brugge. Zo organiseerden ze samen drie online core-stability sessies waaraan geïnteresseerden konden deelnemen en waarvan de opbrengst integraal naar het project ging. Bestaat er een beter idee dan tijdens de lockdown in vorm te blijven en te sporten en tegelijkertijd een goed doel te steunen!

Zoë deed jaren geleden vrijwilligerswerk in het project in Peru en is nog steeds erg gemotiveerd om ons nu vanop afstand te blijven helpen vanuit België. Ze deed een oproep aan al haar vrienden en familie om het project te steunen en met enkele vrienden die kunstenaars zijn, ontwerpt ze prachtige postkaarten voor Añañau om te verkopen ten voordele van het project! Zie hier de fantastische ontwerpen van creatief jong geweld Theo Collie, Miesj Van Avermaet, Viktor Vandenabeele, Lynne Vermeulen en Hennie Mahieu! Hartelijk bedankt Zoë, Cynthia en Ari, Theo, Miesj, Viktor, Lynne en Hennie voor al jullie inspanningen, fantastische ideeën en prachtige steun!

Añañau lanceerde dit jaar een nieuwe vorm van duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk, het online vrijwilligerswerk. Online vrijwilligerswerk biedt heel wat mogelijkheden om je vanop afstand in te zetten voor een goed doel en vanuit je eigen ervaringen, opleiding of interesse en vanuit je woonkamer heel erg veel te betekenen voor het project en samen te werken!
Je maakt zo deel uit van een duurzame impact voor de lokale gemeenschap en de kinderen waarmee we werken en draagt bij aan een positieve verandering op lange termijn!

Wil je graag ook wat doen en betrokken zijn?
Info en contact via info@ananau.org

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven