Een mooie Kerstverrassing voor de kinderen

Gisteren hebben we alle kinderen en families van het project een bezoek gebracht om hen een vrolijk Kerstmis te wensen en de kinderen te verrassen met een mooi gebaar!

Dit hadden de kinderen dubbel en dik verdiend na het moeilijke jaar dat ze hoofdzakelijk thuis doorbrachten en de vele inspanningen die ze geleverd hebben om desondanks de moeilijke omstandigheden bij te blijven met hun schoolwerk en de lessen vanop afstand thuis te volgen. De gezinnen hebben zelf ook niet de middelen om Kerstmis te vieren en kerstcadeautjes te voorzien voor hun kinderen.
In de gietende regen, maar met veel enthousiasme en een warm hart hebben we alle gezinnen bezocht en wat was het fijn om al die blije gezichtjes te zien van de kinderen! Stuk voor stuk waren ze zo blij met het mooie cadeau en de lekkere paneton (zoet brood met gedroogd fruit dat traditioneel is hier in Peru met Kerstmis)!
Ook was het een fijn gebaar om het jaar af te sluiten, het beste te wensen aan alle gezinnen voor het komende jaar en hen te laten weten dat we met volle kracht alle activiteiten zullen verderzetten vanaf januari!

Deze prachtige campagne hebben we enkel kunnen mogelijk maken door de vele steun die er gekomen is van zovele mensen, vanuit alle hoeken van de wereld. Jullie lieten zien dat het lot van de kinderen van Añañau jullie aangaat en toonden jullie hart om hen te kunnen verwarmen met deze mooie verrassing! De steun die er gekomen is helpt ons verder ook om de projectwerking van Añañau volgend jaar met dezelfde intensiteit te kunnen verderzetten. Jullie maken essentieel deel uit van ons prachtige project in Peru en dankzij jullie kunnen we echt een verschil maken!

Dank je, dank je, dankjewel! We wensen jullie ook een hele mooie Kerst, ondanks de omstandigheden toch vele gezellige en warme momenten, en voorspoedig 2021 van ons allemaal en in naam van alle kinderen en families!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven