Een mooi Kerstfeest

Ondanks de onrust en vele stakingen in Peru tijdens de laatste weken van december hebben we op beide projecten het jaar goed kunnen afsluiten met een prachtig Kerstfeest voor de kinderen. De kinderen en gezinnen hebben niet de mogelijkheden om thuis Kerst te vieren met cadeautjes, een speciale maaltijd of zelfs maar een kerstboom. Daarom doen we dit elk jaar allemaal samen bij Añañau om te danken voor het afgelopen jaar, dit mooi af te sluiten en om samen warm Kerst te vieren. Traditiegetrouw maakte elk kind een mooie kaart met prachtige wensen voor een ander kind, die met veel knuffels werden overhandigd, er was lekkere paneton (typisch zoet brood met gedroogd fruit) met warme chocolademelk en als hoogtepunt natuurlijk een mooi cadeau voor elk kind.

We willen de tías (stagiairs en vrijwilligster) Lisa Berat, Louise Verbinnen, Clara Coppens, Anna Vandercappellen, Celisa Declerq en Els Noppe en hun vrienden en familie hartelijk bedanken voor de geweldige steun om het kerstfeest en de cadeautjes mogelijk te maken! Veel liefs en knuffels van ons allemaal uit Cusco!

Ook bij het project van San Jeronimo werd een vrolijk kerstfeest gevierd met veel blije gezichtjes, lekkers en een mooi cadeau voor ieder kind.

Ook onze grote Kerstcampagne ’25 Dagen van ♡ voor Añañau’ liep op 25 december ten einde. Veel mensen steunden met een prachtige gift en er werden ook verschillende fantastische inzamelingsacties voor Añañau ondernomen. Dank jullie uit de grond van ons hart voor deze prachtige initiatieven en de voortdurende steun voor het projectwerk van Añañau. We kijken nu al enthousiast uit naar het nieuwe jaar en de uitdagingen die onze jongeren te wachten staan. Met jouw steun kunnen we samen bouwen aan een betere toekomst en de jongeren binnenkort een kans geven in het hoger onderwijs!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven