#InternationalWomensDay

Laten we voor de Internationale Dag van de Vrouw en daarna allemaal #Gendergelijkheid volledig omarmen.

Rechtvaardigheid en billijkheid zijn niet alleen leuk om te hebben, het zijn een must-have.

Aandacht voor gendergelijkheid moet deel uitmaken van het DNA van elke samenleving.

En het is van cruciaal belang om het verschil tussen billijkheid en gelijkheid te begrijpen.

Waarom zijn gelijke kansen niet genoeg? Mensen beginnen op verschillende plaatsen, dus echte inclusie en verbondenheid vereisen billijke actie. Gelijkheid betekent het creëren van een inclusieve wereld.

Meer weten? Lees hier meer over de campagne.

Lizveth, één van de oudste kinderen van het project, is afgelopen maand afgestudeerd aan het hoger onderwijs met de hulp van Añañau en Lamp Foundation en zoals veel meisjes in haar Quechua-gemeenschap zou ze niet de kans zouden hebben gehad om toegang te krijgen tot kwaliteitsonderwijs en een studie in hoger onderwijs om een professional te worden. Dit is waar gelijkheid om draait en zo veel meer meisjes en vrouwen over de hele wereld hebben deze kansen in het leven nodig om er echt bij te horen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven