Italy – NL

Italiaanse deelnemers

Italiaanse deelnemers: het succes wordt gekruid!

Onze deelnemers

Valeria Fobeli

Vrijwilliger

Tempor tristique elit quis gravida purus ultrices

Ervaar het zelf

Maak samen met ons het verschil! Word vandaag nog vrijwilliger voor ons project en help ons onze doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vaardigheden, gelijkgestemde individuen wilt ontmoeten of gewoon een positieve impact wilt hebben op je gemeenschap, wij hebben een rol voor jou. Meld je nu aan en wordt een waardevol onderdeel van ons team!

Onze partners

Er zijn nog geen partners uit dit land.

Hoe wordt u deelnemer?

Om deel te nemen aan het project hoeft u alleen maar het contactformulier op onze website in te vullen. Wij verwelkomen mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden en streven ernaar een dynamisch en inclusief team te creëren. Doe met ons mee om nieuwe vaardigheden op te doen en een positieve invloed op uw gemeenschap te hebben. Solliciteer nu en wordt een waardevol onderdeel van ons team!

Over Italië

Italië is een land in Zuid-Europa dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige kunst en architectuur en heerlijke keuken. Van de oude Romeinse ruïnes van het Colosseum en het Forum tot de renaissance meesterwerken van Florence en de barokke grandeur van Rome, Italië is een schat aan culturele en historische bezienswaardigheden. De steden zijn beroemd om hun schoonheid en charme, met kronkelende geplaveide straatjes, kleurrijke gebouwen en levendige pleinen waar de lokale bevolking en bezoekers samenkomen om te genieten van koffie, gelato en mensen kijken. Italië staat ook bekend om zijn wijnen, mode en sport, en is een populaire bestemming voor liefhebbers van het buitenleven, strandliefhebbers en fijnproevers.

Italië heeft een bevolking van ongeveer 60 miljoen mensen en is het 23e meest bevolkte land ter wereld. De officiële taal is Italiaans en Italië is lid van de Europese Unie. Italië staat bekend om zijn sterke regionale identiteiten en dialecten, waarbij elke regio zijn eigen unieke keuken, gewoonten en tradities heeft. Italië is ook de thuisbasis van enkele van ‘s werelds meest iconische bezienswaardigheden, zoals de scheve toren van Pisa, de kanalen van Venetië en de ruïnes van Pompeii. Met zijn mix van geschiedenis, kunst en cultuur blijft Italië een van de belangrijkste toeristische bestemmingen ter wereld.

60M

Bewoners

301,340 km²

Totale oppervlakte

55

UNESCO werelderfgoederen

4,2B

Jaarlijks geproduceerde liters wijn

Scroll to top